12 döbbenetes titok, amiről az élelmiszeripar nem akarja, hogy tudj

  • 3 év ago
  • 4763 Views
  • 0 0
12 döbbenetes titok, amiről az élelmiszeripar nem akarja, hogy tudj

Böngészve a boltok polcain, általában azt vesszük meg, ami megragadja a szemünket. De tényleg ez a helyes? A szép megjelenés nem garantálja a jó ízt vagy azt sem, hogy egészséges.

4) Méz

12 döbbenetes titok, amiről az élelmiszeripar nem akarja, hogy tudj

A természetes méz átlátszó és egységes színű. A minőségi méz nagyon édes és különleges illatú. Dörzsölj egy cseppet az ujjaid között: ha könnyen elnyeli a bőröd, akkor jó.

5) Jégkrém

12 döbbenetes titok, amiről az élelmiszeripar nem akarja, hogy tudj

Mindig olvasd el a jégkrém tartalmát. A bogyós ízűek ritkán természetesek, ezért jobb, ha csak dióféléket, kandírozott gyümölcsöt vagy gomolyát tartalmaz. A jeges nyalóka viszont soha nem készül természetes anyagból.

6) Csokoládé

12 döbbenetes titok, amiről az élelmiszeripar nem akarja, hogy tudj

Mindenekelőtt figyelj a csokoládé tartalmára. Minél rövidebb a lista, annál jobb. A minőségi csokoládénak kakaót kell tartalmaznia, míg bármely származék a mesterséges termék jele. Ezenkívül jobb, ha olyat választunk, amelyben kakaóvaj van, nem növényi olaj.

1 2 3 4