12 döbbenetes titok, amiről az élelmiszeripar nem akarja, hogy tudj

  • 3 év ago
  • 4765 Views
  • 0 0
12 döbbenetes titok, amiről az élelmiszeripar nem akarja, hogy tudj

Böngészve a boltok polcain, általában azt vesszük meg, ami megragadja a szemünket. De tényleg ez a helyes? A szép megjelenés nem garantálja a jó ízt vagy azt sem, hogy egészséges.

10) Kaliforniai paprika

12 döbbenetes titok, amiről az élelmiszeripar nem akarja, hogy tudj

A Kaliforniai paprikán két vagy három rész jelzi, hogy kicsit keserű és kevesebb magot tartalmaz. Ha négy részből áll, sok maggal, édes lesz. Figyeld a paprika alsó részét is, ahol kidudorodik.

11) Mogyoróhagyma

12 döbbenetes titok, amiről az élelmiszeripar nem akarja, hogy tudj

Nézd meg a hagyma fehér és zöld részei közötti határt: ha élesen elkülönül, a termék jó; ha fokozatosan, akkor a hagyma túl kemény lesz.

12) Zselatin

12 döbbenetes titok, amiről az élelmiszeripar nem akarja, hogy tudj

Nem titok, hogy a zselatint vágóhídi csonthulladékból készítik, ezért ha ilyen szép színes gumicukorkát, vagy tortazselét látunk, jusson eszünkbe az eredete.

15 hollywoodi sztár, akik nagyon furcsa névvel születtek

(Forrás)

1 2 3 4