12 színész, akiket a 90-es évek óta nem láttunk gyakran a képernyőkön

  • 1 év ago
  • 1502 Views
  • 0 0
12 színész, akiket a 90-es évek óta nem láttunk gyakran a képernyőkön

A karrierváltások rendkívül gyakoriak az életben és még a hírességek is képesek rá. Sokuk egy új sebességre kapcsoltak és új szenvedélyt kezdtek űzni. Vannak olyan színészek, akik más területen próbálták ki magukat vagy éppen egy másik projektbe kezdtek bele, azonban egyik sem volt olyan sikeres, mint azok a műsorok, amelyekben egykor szerepeltek.

5) Rick Moranis

Rick Moranis az egyik legkedveltebb komikus Hollywoodban, azonban az sokunknak feltűnhetett, hogy nem szerepelt túl sokat a képernyőkön. Az utolsó élő szereplős film szerepe 1997-ben volt, a Drágám, most mi mentünk össze című filmben. Moranisnak, aki most 70 éves érthető okokból kellett visszavonulnia, mivel egyedül kellett felnevelnie a gyermekeit. Ahogyan azt az egyik interjújában megmagyarázta, nyomós okra lenne szüksége, hogy visszatérjen a képernyőre. Annak ellenére, hogy egy ideig eltűnt a rivaldafényből, mostanra már rendkívül elfoglalt a sok projektje miatt. Elkészítette a Bob és Doug animációs sorozatát SCTV karakterei alapján és a Mackótestvér és a Miss Spider és a Napsugár rét lakói mesében volt szinkronhang. Ezen kívül még a The New York Times újságba írt cikkeket.

6) Billy Baldwin

William Baldwin a korai 1990-es években szerezte meg a hírnevét, amikor szerepet kapott a Silver és a Lánglovagok című filmekben. A karrierje azonban szerény kezdetre tett szert, mivel egy modellkedésből élt meg Calvin Klein-nál. Az 1990-es években Baldwin rendkívül sok sikeres filmben feltűnt, mint például az Egyenesen át, a Ki szeret a végén, és a Silver című filmekben, ahol mindegyikében hihetetlen jó előadást nyújtott. A korai sikereinek ellenére Baldwin folytatta a munkáját a különböző projektjein. A munkássága hűséges nézőket vonzott magával.

7) Madeline Zima

Madeline Zima karrierje már két és fél évesen kezdődött, mivel a babák között ő volt az egyetlen, aki nem sírt a meghallgatáson. A dadus című sorozat után tartott egy nagyobb szünetet, ahol Grace Sheffield karakterét játszotta. Voltak még más TV sorozatok és filmek a tarsolyában. 145 epizódon keresztül szerepelt A dadus sorozatban. Madeline Zima folytatta a színészi karrierjét és olyan filmekben és sorozatokban bukkant fel, mint a Perry Manson, az NCIS: Hawaii, és a Hacks- A pénz beszél.

8) Danielle Fishel

Danielle Fishel 10 éves korában kezdett el professzionálisan színészkedni és rendkívül sok nézőt vonzott magához olyan sorozatokkal, mint a Bír-lak, és Az Óriásláb és Hendersonék. Az áttörés akkor jött az életében, amikor szerepet kapott A kis gézengúz című sorozatban. Miután ott hagyta a sorozatot, Fishel elhatározta, hogy folytatja a tanulmányait, így Summa Cum Laude-val befejezte a kaliforniai pszichológiai egyetemet. 2014-ben visszatért az egyik szerepébe a Riley a nagyvilágban című sorozatba, ahol nem csak szerepelt, hanem még a rendezésben is kitűnő volt. Fishel a rendezésre koncentrál, illetve írt egy kettő olyan projektek, ami leginkább a gyerekeknek szól.

1 2 3