12 színész, akiket a 90-es évek óta nem láttunk gyakran a képernyőkön

  • 1 év ago
  • 1504 Views
  • 0 0
12 színész, akiket a 90-es évek óta nem láttunk gyakran a képernyőkön

A karrierváltások rendkívül gyakoriak az életben és még a hírességek is képesek rá. Sokuk egy új sebességre kapcsoltak és új szenvedélyt kezdtek űzni. Vannak olyan színészek, akik más területen próbálták ki magukat vagy éppen egy másik projektbe kezdtek bele, azonban egyik sem volt olyan sikeres, mint azok a műsorok, amelyekben egykor szerepeltek.

9) Jaleel White

Jaleel White egy amerikai színész, aki leginkább Steve Urkel néven ismert a Family Matters című sorozatban. A híres hívószavuk „Ezt én csináltam?” egy ikonikus része lett a 90-es évek pop kultúrájának. 1997 után amikor a sorozat véget ért, White folytatta a karrierjét és vállalt egy szinkron szerepet a Sonic The Hedgedog című filmben. Ezen kívül még számos kisebb szerepeket játszott híres sorozatokban, mint például a Boston Legal- Jogi játszmák és a Psych- Dilis detektívekben. 2020-ban még a Netflix egyik sorozatában is felbukkant.

10) Corey Feldman

Corey Feldman az 1980-as években szerezte meg a hírnevét és egyúttal ő volt az egyik legkeresettebb ember is. Sok klasszikus filmben is szerepelt, mint például a Kincsvadászok, a Szörnyecskék, és az Állj mellém. Azonban tovább dolgozott a szórakoztató iparban, de egyik projektje sem ért el akkora sikert, mint az 1980-as években készültek. Feldman leginkább a zenei karrierjére figyelt oda és kiadta 2021-ben a Love Returns című albumát. Ezenkívül még animáció szereplőknek volt a szinkronhangja, illetve horrorfilmekben is szerepelt, mint a 13 Fanboyban.

11) Nicholas Brendon

Nicholas Brendon akkor szerzett hírnevet magának, amikor Xander Harrisként szerepelt a Buffy, a vámpírok réme és a Gyilkos elmék című sorozatban Kenin Lynchként. 2021 februárjában, Brendon bejelentette az Instagramon, hogy egy gerincvelő műtéten esett át. Brendon folytatta a munkáját és nagyon sok filmben és sorozatban is szerepelt. Azóta egy aktív kapcsolatot hozott létre az interneten a rajongóival.

12) Madeleine Stowe

Madeleine Stowe egy tehetséges színésznő, aki híres az 1987-ben kijött Zsarulesen című film miatt. Ezután más híres filmekben is szerepelt, például a Tropical Snow-ban, a Telhetetlen nőfalóban és a Cinikus hekusban Jack Nicholsonnal az élen. A legutóbbi filmje a Soundtrack volt. Egy interjújában, Stowe összefoglalta a filmiparban az 1990-es évek óta bekövetkezett változásokat. Megjegyezte, hogy a színészek manapság inkább a televíziós műsorokat részesítik előnybe, mivel korlátozott számú filmeket gyártanak.

//Manó Málna//

Horror filmek gyerekszereplői akkor és most

(Via Brightside)

1 2 3