11 színész, akik elmesélték, milyen kellemetlen pillanatokat éltek át színésztársukkal a képernyőn

  • 8 hónap ago
  • 771 Views
  • 0 0
11 színész, akik elmesélték, milyen kellemetlen pillanatokat éltek át színésztársukkal a képernyőn

Sokan csak álmodoznak arról, hogy vonzó és elbűvölő sztárokkal csókolózzanak, de ez nem minden esetben valósul meg. Egyes színészek feszült helyzetekkel szembesülhetnek színésztársaikkal, például amikor romantikus csókjeleneteket forgatnak, vagy amikor kínos pillanatokat élnek át. De ez teljesen normális.

5. Shailene Woodley és Miles Teller: Az élet habzsolva jó

Shailene Woodleynak és Miles Tellernek nincsenek jó emlékeik azokból az időkből, amikor meg kellett csókolniuk egymást a forgatáson. Miles közvetlenül a csókjelenetek előtt ivott Gatorade-t, Woodley pedig azt mondta neki: ” Ez most komoly? Ezek után akarsz engem megcsókolni?” Miles akkoriban kínai gyógynövény-kiegészítőket szedett, amik borzalmas ízüek voltak. Akarva, akaratlanul, de minden csókjelenet előtt használta! Ez a szag így átkerült Shailene szájába, ami borzalmas emlékek nyomait hagyta meg benne.

6. Dave Franco és Halston: Rossz szomszédság

Dave Franco életének első intim jelenetét társszereplőjével, Halston Sage-vel játszotta, akinek meg kellett mutatnia a fenekét. „Idegtépő volt” – mondta. Dave csak előző nap találkozott először színésztársával, és bevallotta, hogy így elsőre nagyon kínosan érezte magát, „Aznap reggel, amikor felkeltem, észrevettem, hogy egy óriási pattanás nőtt a fenekemen, így azonnal el kellett mennem a sminkeshez, hogy javítsak a helyzetemen.”

7. Ashley Tisdale és Zac Efron: Zack és Cody élete

Ashley Tisdale elismerte, hogy Zac Efronnal volt a legrosszabb csókja a képernyőn, de csak azért, mert nagyon jó barátok. „Ez a legrosszabb dolog, ami megtörténhetett velünk, mivel közel állunk egymáshoz. Úgy tekintek Zacre, mintha a bátyám lenne. Amikor megpróbált nyelves csókot adni, ráförmedtem, hogy: „Tűnj el a szám közeléből!” Mivel a széria a Disney Channelen futott, szerencsére a színészeknek ebben az esetben nem feltétlenül kellett ténylegesen csókolózniuk. „Furcsa érzés, ha olyan embert kell megcsókolnod, akit évek óta ismersz, és ilyen közel állsz hozzá”.

8. Jennifer Lawrence és Chris Pratt: Utazók

Jennifer Lawrence azt mondta, hogy miután megcsókolta Chris Prattet az Utazók című filmben, akkor érezte magát a legsebezhetőbbnek. Lawrence amikor a csókjelenet után hazaért, feltette magának a kérdést: „Mit tettem? Hiszen Chris házas. Ez volt az első alkalom, hogy megcsókoltam egy házas férfit, és a bűntudat csak úgy égette a gyomromat. Borzasztó érzés volt. Persze tudtam, hogy ez a munkámmal jár, de ettől még nem éreztem magam egy kicsit sem jobban.” Ezután a színésznő még az anyját is felhívta megnyugtatásképpen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tényleg helyesen cselekedett-e, amikor megcsókolta Prattet. „Ekkor éreztem életemben magam a legsebezhetőbbnek.”

1 2 3