11 színész, akik elmesélték, milyen kellemetlen pillanatokat éltek át színésztársukkal a képernyőn

  • 8 hónap ago
  • 770 Views
  • 0 0
11 színész, akik elmesélték, milyen kellemetlen pillanatokat éltek át színésztársukkal a képernyőn

Sokan csak álmodoznak arról, hogy vonzó és elbűvölő sztárokkal csókolózzanak, de ez nem minden esetben valósul meg. Egyes színészek feszült helyzetekkel szembesülhetnek színésztársaikkal, például amikor romantikus csókjeleneteket forgatnak, vagy amikor kínos pillanatokat élnek át. De ez teljesen normális.

9. Zac Efron: Baywatch

Zac Efron elesett a Baywatch című film forgatása közben. Fejjel előre, egyenesen a homokba, éppen színésztársa, a Szikla mellett. Újra készítették az ikonikus lassított jelenetet a tengerparton, és bár elég cikis volt az eset, Zacnek sikerült jól becsapódnia, és nem esett komolyabb baja. A bakit követően Efron a következőket sugallta magának: „Gondolj a jó dolgokra. És csak fuss azzal a laza COOL Baywatch futással…” Bár az esés elég kínos volt, senki nem tulajdonított neki különösebb jelentőséget.

10. Dane Cook és Kate Hudson: A spanom csaja

Akármennyire is karizmatikus és gyönyörű Kate Hudson, Dane Cook elmondta, hogy a képernyőn a színésznővel folytatott csókja volt a legrosszabb. „Csináltam Kateel egy filmet, A spanom csaját, és úgy vélem, hogy szándékosan fogyasztott el egy hagymás lakomát a csókjelenetünk előtt. Legszívesebben elhúzódtam volna a csókjelenet alatt.”

11. James McAvoy és Angelina Jolie: Wanted

Sokan gondolják azt, hogy mivel Angelina Jolie a világ egyik legszebb nője, csókolózni vele maga az álom. James McAvoy viszont másként vélekedik. Ő egyáltalán nem örült már a gondolatnak sem, hogy megcsókolja Angelinát a képernyőn. A csókjelenetet már rögtön a forgatás első napján el kellett készíteniük. James azt mondta, hogy a színésznővel való közös jelenet nagyon kényelmetlen volt számára, Jolie izzadt, és a csók nem volt számára túl kellemes. A színész úgy érezte, hogy a csókolózásnak a végén kellett volna megtörténnie, nem pedig már rögtön az elején.

//Cornelius//

Felismeri? Ő volt a Feketék fehéren című film szőke bombázója

(Via Brightside)

1 2 3