10 színész, akinek sikerült egy szereppel megmentenie karrierjét

  • 5 hónap ago
  • 19843 Views
  • 0 0
10 színész, akinek sikerült egy szereppel megmentenie karrierét

Minden színész azt akarja, hogy filmjei sikeresek legyenek. De néha előfordul, hogy egyik film a másik után csődhöz vezet, a kritikusok pusztító kritikákat írnak, és az Oscar-jelölések helyett a filmek Arany Málna-díjat kapnak. A kudarcok körének megszakításához a színészeknek meg kell mutatniuk képességeiket, és részt kell venniük egy igazi remekműben.

9) Drew Barrymore

10 színész, akinek sikerült egy szereppel megmentenie karrierét

Drew Barrymore 7 éves korában vált híressé, köszönhetően annak, hogy részt vett Steven Spielberg, E.T. a földönkívüli című filmjében. De akkor a színésznőnek nehéz volt felülmúlnia önmagát. A Sivatagi sorozatgyilkos (IMDb besorolás – 5.6), a Poison Ivy – Szex, hazugság, bosszú (IMDb besorolás – 5.4) és az Eszelős szerelem (IMDb besorolás – 5.4) című filmek nem lettek sikeresek.

A közönség a Sikoly című thriller megjelenése után ismét Drew-ról kezdett beszélni. 14 millió dolláros költségvetéssel 103 millió dollár bevételt ért el a film.

10) John Travolta

10 színész, akinek sikerült egy szereppel megmentenie karrierét

A 70-es évek számos filmjében végzett sikeres munka után John Travolta karrierje a 80-as években kezdett hanyatlani. Például az Életben maradni nem kapott pozitív kritikát a Rotten Tomatoes oldalán. A Ponyvaregény segített Travoltának visszatérni a legnépszerűbb színészek listájára. Ez a film Oscar-, BAFTA- és Golden Globe-díjat is nyert, és valóban ikonikussá vált.

//Mink Olívia//

Szívfacsaró! Tizenöt éve nem áll szóba az édesapjával Brie Larson

(Via Brightside)

1 2 3 4