A valaha volt 10 legjobb sorozat az IMDB szerint

  • 4 hónap ago
  • 28792 Views
  • 1 1
A valaha volt 10 legjobb sorozat az IMDB szerint

Akarva-akaratlanul is, de napjainkban egyre divatosabbá válik a sorozatnézés. Ezzel a legnagyobb mozisztárok is tisztában vannak, ugyanis egyre többen vállalnak el TV-s szereplést közülük. Ami mindenképpen bizakodásra ad okot, hogy az alkotók kihasználják az emberek sorozat éhségét és egyre jobb, minőségibb sorozatokat gyártanak. 

2. Totál szívás (2008)

Totál szívás (2008)

A műsor az új-mexikói Albuquerque városában készült 2008 és 2013 között és története is ott játszódik. Főszereplője Walter White (Bryan Cranston) középiskolai kémiatanárnál előrehaladott stádiumú tüdőrákot állapítanak meg. Később úgy dönt, a bűn útjára lép és metamfetamin előállításába és eladásába kezd egy korábbi diákjával, Jesse Pinkmannel (Aaron Paul), hogy még halála előtt biztosíthassa családja anyagi jövőjét. A sorozat címe egy déli szlengből jön, melynek jelentése kb. „elszabadítani a poklot”. Magyar fordítása egyfelől utalhat a marihuána, mint kábítószer fogyasztására is, valamint arra, hogy Walter egész élete elkezd romba dőlni a betegsége miatt.

1. Trónok harca (2011)

A sorozat egy fiktív világ Westeros és Essos nevű kontinensein játszódik, és a történet szerteágazósága miatt rengeteg szereplője van. Három nagy sztoriszál húzódik végig a cselekményen: az első a Hét Királyság feletti uralomért csatázó nemesi házak küzdelmeit mutatja be, a második a trón tengeren túl szervezkedő törvényes örökösét követi nyomon, a harmadik pedig egy ősi, elfeledettnek hitt ellenség közelgő támadását vetíti előre.

Tobey Maguire lánya már 17 éves – Így néz ki most a ritkán látott Ruby

//Lina//

1 2 3 4