10 híresség, aki a hullámvölgyből újra az élre került

  • 5 hónap ago
  • 49167 Views
  • 8 4
10 híresség, aki a hullámvölgyből újra az élre került

A hírnévben az a legnagyobb rizikó, hogy könnyű elveszíteni. Ma még tündöklés, holnap hanyatlás. Számos celeb egy pillanat alatt tette tönkre a saját karrierjét egyetlen apró kisiklással. Vannak azonban szerencsés kivételek, akik újra felküzdötték magukat a csúcsra, és fényesebben ragyognak, mint valaha.

2) Christina Aguilera

Az angyali hangú lány a tökéletes arccal és alakkal sok fiatal lány bálványa volt. Aguilera két terhességen és egy váláson is túlesett, ami jelentős változást idézett elő a fizikumában. A vékony szőke lányból teltkarcsú lett, akit rengeteg bírálat ért kinézete miatt. Irigyei igyekezték porig rombolni megmaradt hírnevét, de a külső változásai ellenére a zenei tehetsége ugyanaz maradt. Mára újra csinos alakja van, és sorra nyeri a díjakat, rajongóit pedig újabb és újabb dalaival örvendezteti meg.

1) Macaulay Culkin

Macaulay Culkin

Senki sem álmodta volna, hogy a Reszkessetek betörők! (1990) bájos, szőke Kevinje újra az élre tud törni. Az internet tele van mémekkel, melyek a gyerekkori énje és a mostani állapota közti különbségen csámcsognak. Alkoholista, drogfüggő, öngyilkos hajlamú – ezek a jelzők egészen addig tartottak, amíg új képek nem jelentek meg róla, melyen felfrissült és kipihent fiatalember benyomását kelti.

Renée Zellweger végre elárulta, hogy miért nem állt hosszú évekig kamera elé

(Forrás: Brightside)

//Jana//

1 2 3 4