12 szívmelengető film gyerekszínészekkel, melyeket soha nem ununk meg

  • 2 hónap ago
  • 8540 Views
  • 0 2
12 szívmelengető film gyerekszínészekkel, melyeket soha nem ununk meg

„Gyerekek, menjetek fel a szobátokba, ez nem nektek való!” Hányszor hallottuk ezeket a kegyetlen szavakat kisgyerekként, és hányszor helyezkedtünk el ilyenkor titkos búvóhelyünkön, ahonnan kényelmesen ráláttunk a tévére! Hányszor megbántuk, hogy nem hallgattunk a szüleinkre! Ezt a 12 filmet azonban szinte biztosan nem a bunkerünkből lestük, hanem a kanapéról, mert amelyik filmben gyerek van, az (általában) korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető (sosem értettem, miért nem kerülik el ilyenkor a szóismétlést).

5) Reszkessetek, betörők! (Home Alone, 1990)

Reszkessetek, betörők! (Home Alone, 1990)

Egy nyolcéves bajkeverő, Kevin McCallister (Macaulay Culkin) véletlenül egyedül marad otthon egy pár napra. Nem is sejti, milyen sok mindentől kell megóvnia hatalmas családi házukat. Vagy inkább sok mindenkitől…

6) Szelíd szerelem (Love Comes Softly, 2003)

Szelíd szerelem (Love Comes Softly, 2003)

Egy fiatal hölgy, Marty (Katherine Heigl) éppen az új életét tervezgeti férjével, Aaron Claridge-dzsel, amikor a férfi váratlanul meghal. Nem sokkal később egy özvegyember Clark Davis ( Dale Midkiff) házában találja magát, akinek morcos, verekedős kislányát, Missy-t (Skye McCole Bartusiak) kell jó módra tanítania, koszt-kvártélyért cserébe. Vajon képesek meglelni újra a szeretetet?

7) Ízlések és pofonok (No Reservations, 2007)

Ízlések és pofonok (No Reservations, 2007)

Egy tehetséges női séf élete igen nehéz. Nem sok magánélete van, és azt is főzőcskézéssel tölti. Kate-nek (Catherine Zeta-Jones) mindene a főzés. Amikor árván maradt unokahúga, Zoe (Abigail Breslin) gyámjának nevezik ki, fenekestül felfordul az élete, hát még amikor a gyászidő után egy idegesítő, operarajongó fiatal szakácsot (Aaron Eckhart) talál a munkahelyén!

8) Tucatjával olcsóbb (Cheaper by the Dozen, 2003)

Tucatjával olcsóbb (Cheaper by the Dozen, 2003)

Na, itt aztán van gyerekszínész bőven! Pontosabban egy tucat. A Baker család mindent elmondhat magáról, de azt, hogy átlagos, semmiképpen. A karrierjüket egyengető szülők (Steve Martin, Bonnie Hunt) tizenkét gyermek nevelését vállalták is magukra vállalták, kisebb-nagyobb sikerrel. Bár a katasztrófa elkerülhetetlen, a szeretet és összetartás mindig erős marad.

1 2 3