Felismered a képeken látható kisfiút? Most 70 éves, az akciófilmek legendás sztárja

  • 2 hónap ago
  • 410 Views
  • 0 0
Felismered a képeken látható kisfiút? Most 70 éves, az akciófilmek legendás sztárja - Jackie Chan

Az idő múlása mindig érdekes perspektívákat nyit meg, különösen amikor a híres emberek fiatalkori képeit nézegetjük. Egy aranyos kisfiú mosolya, amelyet egy régi fényképen látunk, gyakran elgondolkodtat bennünket, vajon mi lett belőle felnőtt korára. Az alábbi képeken látható kisfiú esetében is hasonló a helyzet: most már 70 éves, és világszerte ismert, de vajon felismered-e őt gyermekként?

Ez a kisfiú Hongkongban született, és már gyerekkorában megmutatkozott benne a mozgás és a harcművészetek iránti tehetség. Fiatalon beiratkozott egy pekingi operaiskolába, ahol színjátszást, éneklést és akrobatikát tanult. A korai évek kemény edzései és a fegyelem megalapozták későbbi karrierjét, melynek során a világ egyik legismertebb akciósztárjává vált. De ki lehet ez az elbűvölő kisfiú?

Felismered a képeken látható kisfiút? Most 70 éves, az akciófilmek legendás sztárja - Jackie Chan

Ebből a kínai kisfiúból egy élő legenda lett

Ő nem más, mint Jackie Chan, az akciófilmek legendás sztárja. Jackie Chan, eredeti nevén Chan Kong-sang, 1954. április 7-én született Hongkongban. Már fiatalon elkezdett dolgozni a filmiparban, kezdetben kaszkadőrként, majd színészként és rendezőként is elismertté vált. Híres a látványos harcművészeti jeleneteiről és a humoros, könnyed stílusáról, amely különlegessé teszi filmjeit. Olyan ikonikus filmekben szerepelt, mint a „Részeges karatemester” és a „Csúcsformában” sorozat, amelyekkel generációkat nyert meg magának világszerte.

Felismered a képeken látható kisfiút? Most 70 éves, az akciófilmek legendás sztárja - Jackie Chan

A legendás Jackie Chan

Jackie Chan ma már 70 éves, de energiája és szenvedélye a filmkészítés iránt nem csökkent. Az évtizedek során számos díjat és elismerést kapott, és továbbra is aktívan részt vesz a filmiparban, mind a kamera előtt, mind pedig a háttérben. Emellett jótékonysági munkájáról is ismert, és számos nemes ügyet támogat világszerte. Jackie Chan nemcsak a filmek világában hagyott maradandó nyomot, hanem példakép is sokak számára, akik csodálják kitartását, tehetségét és emberi értékeit.

Emlékszel még Jackie Chan társára a Csúcsformában filmekből? A színész így néz ki napjainkban!