15 híresség, akivel mindenki utál együtt dolgozni

  • 1 hónap ago
  • 198930 Views
  • 20 17
15 híresség, akivel mindenki utál együtt dolgozni

Kollégáik, stábtagok és a személyzet vallomásai alapján az alábbi listán szereplő hírességekkel valóságos rémálom együtt dolgozni. Van, aki hisztis, van, aki túlzottan követelőző, ám olyan is van, aki egyszerűen csak túl komolyan veszi önmagát és a munkáját.

9. Mike Myers

Mike Myers

A zseniális komikus állítólag fanatikus munkabolond és kontrollmániás, emiatt igencsak megnehezíti a többiek számára, hogy a saját elképzeléseik szerint végezzék a dolgukat.

10. Samantha Morton

Samantha Morton

Vince Ward filmrendező mesélte egy interjúban, hogy Samantha komoly, érett férfiakat is képes megríkatni egy-egy forgatáson. És nem a szó bájos, hanem inkább fájdalmas értelmében…

11. Sharon Stone

Sharon Stone

Állítólag azonnal őrjöngőrohamot kap, amint valami nem az ő elvárásainak megfelelően történik. Olyan kibírhatatlan a viselkedése, hogy már senki nem akar vele forgatni Hollywoodban.

12. Shia LaBeuf

Shia LaBeuf

A fiúnak nincs baj a kedvességével, nála inkább a komolyság jelenti a problémát. Annyira beleéli magát a szerepeibe, hogy attól mindenki befeszül a környezetében. Még Brad Pittet is kiborította a Harag című film forgatása alatt.

1 2 3 4